Gammel Bygade 91, Høje Taastrup, 2630 Taastrup

3-længet stråtægt lystejendom med 160 kvm. værksted

Velkommen til en ejendom, hvor fortidens charme møder nutidens komfort i en skøn forening. Denne pragtfulde lystejendom, beliggende i hjertet af det naturskønne område mellem Roskilde og Taastrup, byder på et væld af muligheder for den store familie, den selvstændige håndværker eller to familier, der ønsker at bo sammen under samme tag. Ejendommen udfolder sig på hele 307 kvadratmeter boligareal fordelt over to plan.

Når du drejer op ad alleen til Gammel Bygade 91, fornemmer du med det samme, at dette er en helt særlig ejendom med en idyl og beliggenhed, som er svær at finde. Helt ugenert og omgivet af åbne marker får du her en yderst charmerende og meget velholdt ejendom, som igennem nuværende ejers tid, har været løbende renoveret og fremstår derfor idag i en meget flot stand.

Når du har parket bilen foran ejendommen, går du gennem gårdspladsen, som er meget fint anlagt med både stenbelægning og grøn beplantning i en forening, som danner både sjæl og charme og som passer ind i ejendommens originale arkitektur. Et virkelig dejligt og charmerende sted at sidde og nyde en kaffe i solen.

PLANLØSNING
Når du træder ind af hoveddøren bemærker du med det samme den fine loftshøjde og på trods af de kraftige synlige men også charmerende spærbjælker i loftet, har du en fornemmelse af luftighed og rummelighed. Du bliver budt velkommen i en rummelig entre/hall med klinkegulv og en charmerende rundtrappe til 1. sal. Her i entreen er der adgang til et fint gæstetoilet, som er beliggende centralt i boligen Fra entreen er der smukke sprossede dobbeltdøre til de store herskabelige stuer. En stor vinkelstue med et elegant trægulv i asketræ danner rammen om en meget hyggelig TV-stue og en god stor spisestue med god plads til at samle familie og venner til hyggeligt selskab. De sprossede vinduer og udsigten til have og åbne marker skaber en helt speciel atmosfære og stemning. I den tilstødende stue, som også er med sprossede dobbeltdøre, har sælger indrettet en hyggestue med TV med biopejs.
Mulighederne er mange og det er kun egne behov og fantasi, som sætter grænserne for indretningen. Fra spisestuen er der adgang til den store terrasse og haven.

De gastronomiske udfoldelser får du gode muligheder for i det nye elegante køkken fra 2023 med stilrene hvide fronter og masser af bordplads. Køkkenet er ikke kun praktisk indrettet med moderne faciliteter, men også designet til at være familiens samlingspunkt med direkte adgang til den betagende terrasse og have. Der er elegante store lyse klinker med gulvvarme. Her vil gæster også elske at nyde en god middag i dit selskab. Fra køkkenet er der direkte adgang til terrassen og der er derfor nemt at flytte madlavningen til grillen om sommeren.

Fordelingsgangen er indrettet med klinkegulv og flere indbyggede praktiske skabe. Soveværelset er dit private fristed med gode indbyggede skabe og direkte adgang til et stort flisebadeværelse fra 2023 med gulvvarme og en sjælden stor glasafskærmet bruseniche med Vola amaturer. Badeværelset er udstyret med stort badmiljø med skabe og 2 håndvaske - begge med sensorstyrede vandhaner. Fordelingsgangen fører dig videre til et stort børne/teenageværelse ligeledes med eget badeværelse med brus, håndvask og toilet. Stilfuldt udført med glatte hvide vægge og sorte gulvfliser. Fra gårdspladsen er der adgang til et fint vaskerum med alle vaskefaciliteter.

På førstesal er mulighederne mange og du har selv mulighed for at indrettet det helt efter egne ønsker og behov. Charmen og miljøet heroppe skal opleves. Nuværende ejer har indrettet et lille hyggeligt køkken med spiseplads, badeværelse med brus og toilet, mindre depotrum samt en stor stue, som nuværende ejer har i den ene længe har indrettet med kontor og TV-stue samt et hyggeligt gæsteværelse med dobbeltseng. I den anden længe er der indrettet spisestue og dagligstue. Herfra adgang til 2 værelser. Der er mulighed for at genetablere trappen fra ejendommens vaskerum og dermed etablere en helt separat bolig til 2 generationer eller til teenagere. Der er også mulighed for at lave liberalt erhverv på de mange kvadratmeter på 1. sal.

DET SIGER SÆLGER OM EJENDOMMEN:
Vi har boet på ejendommen i over 25 år og været virkelig glade for både ejendommen og beliggenheden. Nu har vi nået en alder, hvor vi er 2 tilbage og gerne vil i noget mindre. Vi har kredset for stedet og løbende vedligeholdt og renoveret gennem de sidste 35 år - i overskrifter kan nævnes:

2001 - Nyt stråtag . Nye vinduer i kviste . Brandsikring stråtag.
2003 - Nyt kloaksystem ud og inde , tilsluttet offentlig kloak.
2003 - Nyt badeværelse samt kloak system i badeværelse til soveværelset
2012 - Alle væge i huset isoleret indefra med gips varmvægsplader
2012 - Nye gulve i stuer og soveværelse og værelser i ask.
2012 - Nye vinduer og døre over alt
2013 - Nyt centralvarme over alt , 12 KW Varmepumpe
2016 Nyt toilet i gang + gulvvarme og kloak
2017 - Ny glas pavillion med flise gulv , grundstøbt frost sikret og ny terrasse på 130 kvadratmeter + flise gang samt brosten
2018 - Laden totalt renoveret nyt tag + udvendig trykimprægneret træ og elport + redskabsrum over til værkstedet/laden

UDENOMSAREALER
Udenfor venter en nærmest parklignende have på dig. Med sin egen charmerende sø med springvand, siv og dompap, orangeri og store gamle træer, er haven ikke blot et syn for guder, men også det perfekte sted at slappe af og bare nyde livet og stilheden. Terrassen er sydvestvendt og svunget elegant omkring husets facade - ideel til lange sommeraftener i godt selskab.

Ejendommen inkluderer desuden et værksted på 160 kvadratmeter med el-port - perfekt for den selvstændige håndværker eller som ekstra opbevaringsplads til havetraktor, motorcykel, båd, trailer m.v.

BELIGGENHED OG OMRÅDE
Beliggenheden kunne ikke være bedre; ejendommen ligger centralt mellem Roskilde og Taastrup med nem adgang til motorvejen mod København. Skole, indkøb og hverdagens fornødenheder er alle indenfor kort rækkevidde, mens åbne marker bidrager til følelsen af landlig idyl tæt ved bymæssig bebyggelse.

Denne ejendom repræsenterer en unik chance for at overtage en velholdt perle fyldt med historie, moderniseret for fremtidens behov. En sand drøm for enhver der sætter pris på plads, skønhed, komfort og kvalitet.

FREMVISNING
Kom og få en helt særlig boligoplevelse - ring direkte til ejendomsmægler Jesper Mandrup på mobil 2020 9898 for en spændende rundvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.