LAD OS HJÆLPE MED AT FINDE DIN DRØMMEBOLIG

Hvordan kommer man i vores køberkartotek - og hvordan får man nys om boligerne der er til salg inden de udbydes på det officielle marked?
Tilmeld dig vores køberkartotek ved at udfylde formularen nedenfor.
Så kontakter vi dig for en uforpligtende snak om dine behov og ønsker til dit kommende hjem.
En del ejendomme bliver kun udbudt som diskret salg – så jo bedre vi kender dine boligønsker, jo bedre kan vi hjælpe dig med at udleve din boligdrøm.
Vi gør os umage med at matche vores kunders ønsker med de boliger vi har i udbud, både dem som kommer officielt til salg, og dem, som kun udbydes som diskret salg.
Vi har flere værktøjer, som vi kan tage i brug, når du er på udkig efter drømmeboligen. Udover at gennemgå vores sælgerkartotek, og se om der her findes relevante boliger, kan vi også tilbyde opsøgende kontakt til boligejere i området, som kunne være interesserede i at sælge deres bolig.
Derudover anvender vi annoncer i lokalaviser og på Facebook for at tiltrække flere relevante boliger, så vi kan finde den helt rigtige bolig for dig, som er oprettet i vores køberkartotek.
Du er også meget velkommen til at ringe til os og få en snak om dine boligdrømme - vi vil elske at finde den rigtige ejendom til dig.
Har du yderligere krav og ønsker, eller særlige forhold som du ønsker at drøfte med os, er du naturligvis også meget velkommen til at kontakte os på telefon 2020 9898 eller skrive en mail til kontakt@jespermandrup.dk

Bolig

Bemærkninger

Kontaktoplysninger