Nakskovvej 2, Veddelev, 4000 Roskilde

Drømmevilla med fjordudsigt!

Forestil dig en ejendom, hvor hver detalje er nøje overvejet for at skabe det perfekte hjem for din familie.

Denne stilrene hvidpusede ejendom med sortglaseret tag er beliggende i det idylliske Veddelev tæt på Roskilde og kun 100 meter fra Veddelev Havn. Du får god plads med 198 kvm boligareal med en unik kombination af moderne bekvemmeligheder og naturskønne omgivelser og med betagende udsigt til Roskilde Fjord fra ejendommens 1. sal.

BOLIGEN
Allerede når du træder ind i denne smukke ejendom, fornemmer du lyset og rummeligheden. En smuk kvartsvingstrappe til 1. sal. skaber karakter til den klinkebelagte hall. Herfra træder du direkte ind i husets hjerte - en fantastisk spisestue med masser af plads til at samle familie og venner både til hverdag og fest. Lyset fra de mange vinduespartier, giver et dejligt indtryk og der er flere vinduesdøre med adgang til terrasse og haven. De fine klinker fortsætter ud i køkkenet, som står i delvis åben forbindelse med spisestuen. Køkkenet er indrettet til at gastronomi kan udfolde sig på et højere plan. Der er masser af bordplads at arbejde på, et stort amerikanerkøleskab og et ekstra stort lækkert SMEG gaskomfur, som får enhver kok til at "slikke sig om munden". Her er masser af skabe og skuffer til alt hvad du har brug for i et moderne køkken. Havedøren til terrassen er lige om hjørnet, så det er nemt at flytte madlavningen til grillen. Fra køkken er der adgang til et praktisk bryggers, som er indrettet med vaskesøjle, bordplads til at ordne vasketøj på og et praktisk indbygget væg- til-vægskab med skydelåger, samt et praktisk klinkegulv.
Separat børneafdeling, som er indrettet med 3 gode børneværelser, som alle er designet med tanke på funktionalitet og komfort. Der er god plads til både seng, skrivebord og skabe samt med elegante egetræsgulve - naturligvis også med gulvvarme. Børneafdelingen har sit eget badeværelse med toilet, håndvask og bruseniche og gulvvarme.

Tag turen op af trappen til 1. sal og du bliver mødt af et fantastisk leverum med loft til kip og synlige hanebånd og et lysindfald, der imponerer. Øjnene fanger med det samme den flotte udsigt ned til Roskilde Fjord og du trækkes automatisk hen mod den fantastiske udsigtsterrasse; et perfekt "spot", hvor det ikke er svært at forestille sig en lun sommerdag med en kaffe i hånden og solen i ansigtet. Stuen heroppe er en oase, hvor der er mange muligheder for indretning. Sælger udnytter denne store stue til kombineret TV-stue, kontor og afslapningsområde, hvor en lænestol og et lille bord danner rammen om mulighederne for "alenetid" med en bog eller en iPad. Her er altså mulighed for både samvær med familien og privatliv. Har du brug for et ekstra værelse og evt. et aflukket kontor er det nemt og enkelt at indrette - se evt. "alternativ plantegning" i salgsmaterialet. Fra stuen er der afgang til en forældreafdeling, som er indrettet med 2-delt Walk-in til både "hende" og "ham" - en luksus, som begge parter vil sætte pris på i dagligdagen. Hyggeligt soveværelse, hvor der er direkte adgang til et skønt badeværelse med klinkegulv og gulvvarme, samt pænt stilrent badmiljø og en bruseniche med god plads.
Alt i alt en planløsning, der giver alle familiemedlemmer mulighed for både at være "sociale" og "private".

Boligen opvarmes med naturgas. Fra 2026 kommer der fjernvarme til området.

Sælger har for ca. 2 år siden fået renoveret facaden og fået monteret ny zink ligesom carport og udhus er renoveret i 2018.

HAVEN OG UDENOMSAREALER
Meget minimalistisk og nem have, som krævet et minimum af vedligeholdelse og hvor man kan slappe af og nyde de solrige dage uden de store bekymringer om havearbejde og vedligeholdelse af bygningssættet. Der er indkørsel med flisegang og granitskærver, som fører frem til en god carport, som er lukket på 2 sider og som har lamper på væg med sensor. Og når vi nu er ved automatisk tænding af lyset, så er ejendommen udstyret med sensor, som sørger for at tænde lyset på facaden, når du kommer hjem. I forlængelse af carporten er der indrettet udhus, cykelparkering samt opbevaringsplads under tag til haveredskaber, græsslåmaskine mv. Hyggelig baghave med højbede til feks. krydderurter og jordbær. Fin trampolinplads, hvor ungerne kan forslå mange timer. Flisebelagt terrasse, som nemt kan indrettes med både loungemøbler, solsenge og spisebord. Terrassen følger husets facade rundt fra øst, syd og vest, hvor der er en herlig overdækket terrasse, hvor der ofte også er læ - perfekt til lune sommeraftener, når duggen falder. Fin lille græsplæne til boldspil eller leg. Haven er meget privat, helt lukket og primært afskærmet med laurbærhæk. Skal der spilles fodbold med vennerne, findes der græsområder med fodboldmål på den anden side af Nakskovvej. Her kan du boltre dig med alle interesser til udsigten over Roskilde Fjord.

NAKSKOVVEJ
Du kommer til at få en nem hverdag på Nakskovvej 2. Der er busstop lige på den anden side af vejen, som bla. kører til skolen i Himmelev og til Roskilde Station. I bil kører du til København på 20-40 minutter afhængig af trafikken. Roskilde centrum er kun 4-5 km væk og Himmelev med supermarkeder, skole, gymnasium, fritidsordninger og fitnesscenter er kun 10 min væk på cykel. Der er i øvrigt et godt naboskab på Nakskovvej. Der afholdes årligt vejfest; "Sommerfesten" i august og "Champagnefesten" i december - begivenheder der vidner om et varmt lokalsamfund fuldt af livsglæde.

OMRÅDET OMKRING VEDDELEV
Veddelev er beliggende lige nord for Roskilde (4-5 km til centrum) i et meget naturskønt område ud til Roskilde fjord og med masser af natur, så for naturelskeren er der rig mulighed for gå- , løbe- og cykelture i det naturskønne område nær stranden eller skoven. Veddelevs strandpromenade inviterer til hyggelige stunder ved badebroen eller ved bålstedet under åben himmel. Er du til sejlsport er Veddelev havn beliggende i gåafstand, så du nemt kan komme ud at opleve den smukke og fantastiske fjord. Veddelev Strands Bådelaug giver mulighed for at leje kajplads samt adgang til bådelaugs klubhuset - ideelt for sejlentusiaster. Her finder du også Roskilde Fjords Kajakklub, Roskilde Frømandsklub, Veddelev Surf Klub og ROLK (Roskilde og Omegns Lystfisker Klub).

I forlængelse af Veddelev Havn ligger Vigen Strandpark, som er en oase om sommeren med Roskilde Campingplads. Pladsen åbner hvert år i april, og tilbyder en fantastisk natur. Pladsen ligger i første række til fjorden og er skrånende således, at alle kan nyde godt af udsigten. Der er på pladsen gode fælles faciliteter, mulighed for indkøb og god bespisning i restauranten. Der er desuden gode muligheder for leg og boldspil på de åbne arealer og derudover to badebroer og en flydende ponton, som man kan svømme ud til. Restauranten Vigen tilbyder god nordisk mad og du kan både i restauranten og på deres sommerterrasse nyde den smukke udsigt til Roskilde Fjord, mens du får god mad serveret.

Veddelev er beliggende tæt på den yderste del af Himmelev og fodbold og gymnastik vil kunne dyrkes i Himmelev Veddelev Boldklub samt Himmelev Veddelev Gymnastikforening.

Børn i Veddelev er tilknyttet Himmelev skole. Skolen har ca. 740 elever fordelt i på 0.-9.klasse. Der er tilhørende SFO, og skolen samarbejder med de nærliggende børnehaver i forbindelse med mini SFO.
Af daginstitution findes Veddelev Børnehus, som er en integreret daginstitution for børn i alderen 0-6 år.

På Nakskovvej 2 får du de perfekte rammer om et godt, trygt og bekvemt liv. Kom og få en spændende boligoplevelse - ring direkte til ejendomsmægler Jesper Mandrup på 2020 9898 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.