Frederiksborgvej 85, 4000 Roskilde

Drømmevilla på ca. 218 etagemeter i vandkanten med panoramaudsigt over Roskilde Fjord

Forestil dig, at du står i stævnen af en stor lystyacht og kigger ud over vandet!

Det er den følelse du står tilbage med, når du står i stuen på denne fantastiske ejendom. Og det gør du fordi denne ejendom er beliggende helt ud til vandkanten af Roskilde Fjord. Og der er noget helt særligt ved at have vandet og naturen helt tæt på - det giver nogle oplevelser, som du kun kan få ved at bo her - det gælder både dyrelivet og sejler aktiviteten - det kan ikke beskrives - det kan ikke fortælles - det kommer ikke helt til sin ret på billederne - det taler for sig selv og SKAL OPLEVES!

Du får nu en enestående mulighed for at erhverve dig en bolig, som vil ændre dine forestillinger og drømme om at bo ved vandet, til en virkelighed du ikke troede fandtes!!!

Her vil du opleve lys, vand og natur på de bedste sommerdage og aftener, som er helt magisk - specielt fordi udsigten er mod syd og vest, så de smukke og betagende solnedgange vil kunne nydes på 1. række.
Du vil også opleve den diametrale modsætning, når vejret viser sig fra sin barske side med blæst, regn, lyn og torden og en fjord i oprør. Men også dette er både fascinerende og betagende. Igen en enestående oplevelse, som du kun får, når du bor her.

De fleste er har måske også en bekymring ved at bo ved vandet, for man vil helst holde det ude af matriklen. Også det har sælger tænkt ind i. Der er både kystsikret mod opstigende vand og skybrudssikret, alt sammen understøttet af dræn- og pumpeinstallationer. således at man ikke skal være bekymret omkring dette.

EJENDOMMEN
Fuldmuret kvalitetsejendom opført i 2005 med tegltag og Rationel vinduer og døre med energiruder i træ/alu, så du slipper for den udvendige vedligeholdelse. Her i 2024 er ejendommens naturgasfyr udskiftet til fjernvarme. Nem og næsten vedligeholdelsesfri grund på 500 kvm. Flisebelagt indkørsel med plads til 2-3 biler. Herfra går du et niveau ned til et flisebelagt indgangsparti som strækker sig ned forbi hoveddøren og om foran ejendommen, hvor den sammen med udestuen danner en udsigtsterrasse. Forhaven er anlagt med græs og et par hyggelige træer. Herfra er der adgang til et praktisk udhus til cykler, græsslåmaskine m.v. Ud mod fjorden er haven anlagt med en fin græsplæne og en overdækket flisebelagt terrasse. Ejendommen er indrettet med bolig i 1 plan på 79 kvm, højloftet kælder/underetage på 79 kvm samt en 1. sal på ca. 40 kvm som er indrettet, men ikke endnu ikke er officielt taget i brug. Herudover en overdækket terrasse på 20 kvm.

PLANLØSNINGEN
Stueplan
Kombinationen af minimalisme, gode gedigne kvalitetsmaterialer og stilrene linjer tegner den råde tråd i denne ejendom, hvor hele familien kan få glæde at en optimal udnyttelse af kvadratmeterne. I stueplan træder du ind i en vinkelentre, som fordeler til alle rum i dette plan inklusiv trappe til kælder/underetage. Du fornemmer klart hvor lyset kommer fra, når du har lukket hoveddøren efter dig og du søger automatisk hen mod døråbningen til husets absolutte "hjerte og maskinrum" - øjnene fanger med det samme den fantastiske udsigt og beliggenhed, som virkelig er helt unik. Når indtrykket bundfælder sig og du igen tager luft ind, fornemmer du et rum, som i den grad samler formålet med et åbent køkken, stue og spisestue og til dels udestue i en sammenhæng. Det er egne behov og egen fantasi, som kan få frit spil, for uanset hvordan du vælger at indrette dig, vil det være helt fantastik med denne kulisse. Klassisk kvalitetskøkken fra ROAR køkkenet i nordisk look med fronter i egetræ - bevidst valgt som symbolik med natur og vand. Det samme er gulvene, som også fremtræder i eg. Køkkenet indeholder alt i hårde hvidevarer og er indrettet med en hyggelig "bar" plads, hvor du og gæster vil elske at sidde og nyde samværet mens der arbejdes i køkkenet. Sælger har indrettet en hyggekrog med loungestole, hvor man kan slappe af med social samvær eller bare sidde og fordybe sig med en bog. Der er i denne fantastiske stue og god plads til et stort langbord med plads til både hverdag og fest, når venner og familie samles. Og når vejret tillader det, trækker udestuen, hvor du kommer meget tæt på vandet og får den smukkeste udsigt over Roskilde havn og inderfjorden - det bliver helt sikkert et af dine favoritspots i boligen. Her er plads til at sidde i sofaen og bare tage indtryk ind og der er også plads til, at der kan dækkes op til middag, som vil give en helt anden dimension til måltidet og hyggen. I modsatte ende af dette plan, er der centralt i boligen indrettet et pænt gæstetoilet med travertinklinker og overfor er der adgang til forældreafdeling med et skønt "hotel-agtigt" soveværelse med indbyggede væg-til-væg skabe med hvide jalousilåger, hvor der er god plads til garderoben. Fra soveværelset er der direkte adgang til et dejligt badeværelse, hvor du kan skabe din egen spa oplevelse i badekarret med et dejligt varmt bad tilsat lækker badeolie. Komforten er også i orden - ligesom i alle øvrige rum i dette plan er der gulvvarme.

Kælder/underetage
Tager du den smukke kvartsvingstrappe ned til underetagen, bliver du overrasket over den gode loftshøjde, som får dette plan til at virke meget rummeligt og luftigt. Og her er praktikken og detaljerne også gennemtænkt. Alle gulvklinker er i travertin og der er dejlig gulvvarme i hele dette plan og pga. foranstaltninger med dræn og isolering af kælderen, er her et tørt og rart at være. Fra trapperummet er der adgang til alle disponible rum; Et dejligt vaskerum med gode maskiner samt god bord og skabsplads - perfekt til at ordne vasketøjet. Herudover et godt depotrum som kan anvendes til hobbyrum eller til opbevaring. Et dejligt stort lyst disponibelt rum, som har egen indgang udefra. Her er anvendelsesmulighederne mange og det er hyggeligt indrettet med samme egetræsgulve som i stueplanet. En perfekt facilitet til feks. teenagere, som gerne vil have et rum for sig selv, så man kan mødes og hygge med venner udefra, uden at forstyrre resten af familien. Ved siden af dette rum er indrettet endnu et lækkert badeværelse med bruseniche, toilet og håndvask og naturligvis klinker i travertin.

1.sal:
1. sal er hyggeligt og lyst indrettet med glatte hvide vægge og flere Veluxvinduer, så lyset har uhindret adgang. De flotte egetræsgulve går igen og der er gulvvarme og her er også de elegante egetræsgulve. Kvadratmeterne er godt udnyttet og der er indrettet et godt kontor/gæsteværelse og en meget hyggelig TV/dagligstue, som forlænges af en udsigtsterrasse, der er i en klasse helt for sig.

OMRÅDET OMKRING FJORDEN OG HAVNEN
Livet er jo udover bolig også oplevelser og her kommer du til at bo på en adresse, hvor du virkelig kan være impulsiv året rundt og få de skønneste oplevelser. Er du til fritidslivet på vandet og har båd kan du gå til din båd i lystbådehavnen på 5 minutter. Er du vinterbader, har du stranden lige ude foran. Og har du lyst til en tur i kajakken eller på paddleboardet, er det praktisk talt bare at åbne hoveddøren og sætte udstyret i vandet.

Der er restauranter, cafe´er, og ishuse på havnen. Sagafjord - den ikoniske sejlende restaurant sejler dig en smuk tur på fjorden, mens du nyder en god frokost eller en middag. "Gasværket" har året rundt spændende kunstudstillinger og en lille cafe, Vikingeskibsmuseet og deres bådværksted er en oplevelse. Sommeren igennem er der mange spændende arrangementer på havnen. Er du til en god frokost, kan du bestille bord på Pibers hus i Byparken, hvor du året rundt kan nyde parken og udsigten over havnen og fjorden. Om sommeren er der hyggelige Byparkskoncerter på tirsdage i juli og august. Er du vild med vinterbadning er der sauna på havnen. Er du til smukke gåture, løbeture eller mountainbike, har du de bedste og smukkeste muligheder langs "kællingehaven", som strækker sig langs fjorden helt ud til Boserup skov. Og skal du hente morgenbrød i weekenden, har du en af byens bedste bagerbutikker tæt på din hoveddør. Vil du en tur op til centrum med forretninger, restauranter og cafeer i gågaden, tager det kun ca. 12-15 minutter at gå til Stændertorvet ved Domkirken. Derudover er der busstop meget tæt på ejendommen, som gør det nemt at komme til bymidten og stationen. Indkøb, skoler, fritidsordninger m.v. er alle inden for meget kort afstand.

Så denne adresse er en oase i forhold til oplevelser, motion, handel og logistik.

FREMVISNING
Du får et andet liv her på adressen - det er livskvalitet og der er for livsnydere, som føler de træder ind i en helt anden verden, når de kommer hjem. Men du skal opleve ejendommen for at forstå det. Så ring direkte til ejendomsmægler Jesper Mandrup på 2020 9898 og aftal en boligoplevelse helt ud over det sædvanlige.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.