Hasselvej 21, Sæby, 4070 Kirke Hyllinge

Hyggeligt fritidshus i naturskønne omgivelser og vidunderlig udsigt!!!

Søger du et "fristed" med fred og ro - så skal du kigge nærmere på dette spændende fritidshus.

I første parket med frit udsyn over åbne marker ligger dette hyggelige fritidshus, som er rigtig fint istandsat og som dermed kan tages i brug med det samme.
Her kan du sænke skuldrene, slappe af og nyde et panoramavue og nogle solnedgange, som man aldrig bliver træt af. Fritidshuset udgør et oplagt køb til alt fra singlen til parret eller køberen, der ønsker sig et fredeligt "helle" til weekender og ferier.

Scenen er sat med det charmerende fritidshus, der oprindeligt blev opført i 1972, og som i dag står med et moderne udtryk og en fin planløsning med kombination af det hyggelige sommerhus udtryk og det moderne islæt. Sommerhuset er således blevet moderniseret med sans for æstetik og funktionalitet og er derfor klar til at blive taget i brug med det samme. Det er desuden værd at fremhæve, at huset er efterisoleret og der er i 2021 lagt nyt tag.

Fritidshuset blev tilbygget og opdateret i 2018, så i dag er der plads til at brede armene ud! De indre rammer fordeler sig over en god, gennemtænkt planløsning, og du vil utvivlsomt få stor glæde af de 25 ekstrakvadratmeter, som tilbygningen rummer. Madlavningen kommer til at blive tilgodeset af det moderne køkken, som også blev udskiftet i 2018. Det er udført i et strømlinet design med grebsløse overflader og integrerede hårde hvidevarer. En køkkenø muliggør, at samtalerne kan foregå imens, og den binder på fineste vis køkkenet sammen med opholdsstuen, hvor du kan møblere med både spiseområde og sofaarrangement. Derudover finder du et regulært soveværelse, mens der er sørget for de praktiske løsninger med et funktionelt bryggers, der er udformet med integreret slagbænk, indbyggede skabe og vaskefaciliteter - også dette rum er fra 2018. Det hele fuldendes af et mindre værelse til påklædning eller kontor og et dejligt badeværelse med separat brus.

Udendørs vil du få glæde af en stor have med en rigtig dejlig stor træterrasse, som har uforstyrret udsigt til åbne marker så langt, som øjet rækker - her er landidyllen helt og aldeles i højsædet! Terrassen kan møbleres med en spisekrog, så måltiderne kan nydes under solen, ligesom du kan anrette dig med loungemøbler til afslappende stunder. Når duggen falder, kan du rykke ind på den overdækkede terrasse. Desuden er der et flot drivhus/orangeri samt et praktisk skur på matriklen.

Beliggenheden er noget helt for sig: Mange bor her hele året og sommerhuset ligger i et roligt og velbeliggende fritidshusområde i Hornsherreds naturskønne kulisse; tæt på Roskilde Fjord. Her er altså muligheder for både et aktivt fritidsliv og maritime interesser. Der er kun 5 min til Kr. Hyllinge, hvor der er flere handlemuligheder og kun 15-20 minutters kørsel til Roskilde og Holbæk. Udgangspunktet for en rolig tilværelse er derfor på plads samtidig med at alt det, som en sommerhustur indebærer, hurtigt kan klares - og som prikken over i'et kommer naturligvis den fantastiske udsigt til grønne strækninger og kun 500 meter til vandet.

Kom og få en god boligoplevelse - Vi glæder os til at byde dig velkommen på en fremvisning.

Kontant ejendomsmægler Jesper Mandrup direkte på mobil 2020 9898.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.