Hannelundsvej 23, Neder Draaby Mark, 3630 Jægerspris

4-længet hesteejendom med ridebane, egen sø og boliger til 2-3 familier,

"Toftekærgaard" er beliggende inden for byskiltet i Jægerspris på en charmerende lukket og privat markvej med en smuk allé, hvor gården ligger som den sidste ejendom på vejen. Så selvom I kommer til at bo på "landet" med hestefolde, lystdrift, ridebane, sø og åbne marker, er I tæt på alle dagligdagens fornødenheder med kun en halv kilometer fra skoler, Jægersprishallen, kirke og tæt på forretningerne i Jægerspris by. S-tog stationen i Frederikssund er en nær forbindelse til København.

En arkitektonisk smuk og original 4-længet ejendom fantastisk beliggende omkranset af parklignende have med egen sø, terrasser, orangeri, græsfolde, ridebane og åbne marker. I får 2-3 meget spændende lækre, lyse og indflytningsklare boliger, hvor de fleste rum har udsigt til have, sø og skov.

Denne helt fantastiske ejendom kan næsten ikke beskrives med ord - den SKAL opleves. Så er I 2-3 familier, som vil bo på samme matrikel, men hver for sig, er der her en enestående mulighed for at få drømmen opfyldt. Og er I tilmed hesteinteresseret, er det svært at få mere optimale betingelser på dette skønne sted.

Ejendommens historik og renovering er omfattende og konklusionen er, at alt idag fremstår i en meget høj standard og kvalitet samt med en generel vedligeholdelse, som er sjælden set, hvilket også gælder alle udenomsarealer.

De 2 nuværende boliger, som begge er i 2 plan, er på henholdsvis 257 kvm (Bolig 1) og 164 kvm (Bolig 2). Herudover mange ekstra kvm. som er depotrum og loftsrum til begge boliger.

Bolig 1 blev gennemrenoveret i 2007 og fremstår idag som en meget stilren arkitektonisk bolig med mange charmerende og spændende detaljer og en fantastisk planløsning med gulvvarme overalt. Indeholder:
-Et stilrent italiensk "Design" køkken med egetræsfronter og Corion bordplade samt alt i hårde hvidevarer, som er integreret.
Dejlig stor spiseplads med dobbeltdøre mod have/terrasse og en herlig udsigt til søen.
2 helt fantastiske stuer med loft til kip, velux tagvinduer samt med synlige hanebåndsspær og åben forbindelse til det store
opholdsrum på 1. sal. Stuerne er elegant opdelt af en halvvæg med gennemgående indmuret brændeovnsindsats og
der er adgang til både gårdspladsen og terrasse/haven.
-Lækkert badeværelse med brus, toilet, klinkegulv og indbygningsspots
-Soveværelse med adgang til terrasse/haven, flot gulv i bambus og indbyggede dæmpbare spots i loftet. Tilhørende badeværelse
med klinkrgulv, toilet, brus, fritstående badekar i Corion og elegant Invita badmøbel samt eksklusive amaturer fra Vola.
-Fordelingsgang med klinkegulv samt adgang til gårdspladsen
-Stort "Master-bedroom" med flot gulv i bambus og indbyggede dæmpbare spots i loftet. Tilhørende badeværelse med brus og toilet.
-Dejligt stort og praktisk bryggers med skabsmiljø fra Invita samt indbygget vaskemaskine og tørretumbler. Fra dette bryggers er
der på 1. sal adgang til et meget stort loft indrettet med gulv, så det kan bruges til deponering.
-Teknikrum med klinkegulv og væg til væg skydeskabe
-Fyrrum med klinkegulv. Pillefyr og vandvarmer er dimensioneret til at kunne forsyne begge boliger uden problemer. Der er
adgang til sadelrum fra dette fyrrum.
-Rigtig godt værksted med klinkegulv med gulvvarme samt arbejdsbord og skabe
-Depotrum med klinkegulv.

1. salen til denne bolig et indrettet med 1 stor stue/arbejdsrum med herlig udsigt til søen og haven gennem de store sprossede dobbeltdøre. Også heroppe er der gulvvarme og indbygningsspots i loftet. Et fantastisk lyst rum med kig ned i stuerne.

Bolig 2 er nyopført i 2006 og er udført med gulvvarme overalt. Planløsningen indeholder:
-Klinkebelagt indgangsparti med smuk trappe til 1. sal.
-Dejlig stor lys opholdsstue med stavparket i ask fra Junckers. Herfra adgang til gårdspladsen.
-Køkken/alrum med klinkegulv og et pænt lyst Modulia køkken med granitbordplader og et dejligt spiseområde.
-Soveværelse med skabe, trægulv og indbygningsspots i loftet.
-Pænt bryggeres/grovkøkken, som matcher køkkenelementerne. Indrettet med bord, vask, skuffer og skabe samt plads til
vaskemaskine og tørretumbler.
-Depot/teknikrum med indbyggede skydeskabe og med adgang til hestestalden.

1. salen er indrettet med:
-En stor lys stue med flotte trægulve og 2 spossede dobbeltdøre med skøn udsigt til søen - dette rum kan nemt inddeles til flere
Værelser.
-2 store hyggelige børneværelser med trægulve.
-Badeværelse med brus og hængetoilet.
-Et depotrum/loftsrum til opmagasinering.

Der er BWT anlæg (kalkanlæg) på alt brugsvand på gården, som i øvrigt forsynes med vand fra Jægerspris vandværk.

Hele gården er malet i 2021 og taget er fra henholdsvis 2007 og 2021.

Sælger har etableret 2 kraftige LED up-lights i græsset under de store piletræer ved søbredden således, at aftenstemningen og udsigten kan nydes når tusmørket begynder. En meget charmerende og effektfuld detalje.

Haven er iøvrigt et kapitel for dig selv - meget charmerende anlagt og virkelig flot vedligeholdt. Som en lille oase skal orangeriet nævnes - opført i 2015 og indrettet med klinkegulv og vin. Et meget hyggeligt sted at nyde kaffen eller blot til afslapning.

Grundarealet er ca 10,9 ha og drifsbygningerne er indrettet med hestestald med 4 bokse og en foleboks - alle med automatiske vandkopper med varme. I 2022 blev stalden tillige indrettet med et pænt toilet med klinkegulv og gulvvarme. Herudover et godt sadelrum med klinkegulv og skabe. Der er i øvrigt direkte adgang til stalden fra bolig 2. Herudover en 276 kvm. lade i rigtig fin stand, som har fået nye gavle i 2022. Ridebane med lys og strilebom, Flere store græsfolde med løsdrift ialt 3 stk - alle belagt med stabil og lys monteret. Herudover carport med plads til 6 biler. Ved indkørselen til gården er der etableret P-plads med stabil og her er også en rundbane til heste.

Det skal nævnes at naboen har har ridehus ect. med internationale mål, som sælger p.t. har aftale med og gerne vil formidle kontakt til.

Alt i alt et helt unik sted, som skal opleves, så kontakt ejendomsmægler Jesper Mandrup direkte på mobil 2020 9898 for en fremvisning ud over det sædvanlige.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.