Veddelev Bygade 55, Veddelev, 4000 Roskilde

Drømmeboligen med charme og moderne komfort venter på dig

Forestil dig en bolig, hvor hver detalje er nøje overvejet for at skabe et hjem fuld af varme, stil og moderne bekvemmeligheder. Denne ejendom repræsenterer en unik mulighed for at erhverve sig mere end blot et hus; det er chancen for at få et hjem fyldt med sjæl, historie og alle de moderne bekvemmeligheder, man kunne ønske sig.

Denne stråtækte villa i Veddelevs ældre bydel repræsenterer netop dette - en perfekt fusion mellem klassisk charme og nutidens krav til komfort. Med sin beliggenhed forholdsvis tæt på vandet lover denne ejendom ikke kun et smukt hjem, men også en livsstil tæt på naturen. Fra det øjeblik du træder ind i det klinkebelagte bryggers og entre, mærker du hjemmets varme velkomst.

Nuværende ejer har også lagt sin sjæl i huset og har foretaget mange gode forbedringer alle omkring år 2019: Nyt el, vand og varme inkl. radiatorer i hele huset plus nye lysninger, vindueskarme og indfatninger ved alle vinduer Isolering + 2 lag gips i spisestue + entré samt spartel og gulvklinker i entré Nyere køkken inkl. hårde hvidevarer og blandingsbatteri med brus. Banket gulv op, isolering, rionet, vandbåret gulvvarme i køkken, bad og bryggers inkl. nye gulvklinker Gips på lofter i hele stueetagen. Indbygningsspots i bryggers og badeværelse samt ny bryggersdør Ny Morsø brændeovn
1.sal: Dobbelt gips på hele første sal, både vægge og lofter +Gulve slebet og malet på første sal samt ny terrassedør + fransk altan. Der er desuden nyt tag på udhuset.

Gulvvarmen under de flotte klinker sikrer en behagelig start på dagen, mens praktiske faciliteter som bord med vask, vaskesøjle og elegante indbygningsspots i bryggers gør hverdagens rutiner til en leg. Det moderne badeværelse fortsætter denne trend med sit klinkegulv med gulvvarme, stor bruseniche udstyret med Unidrain, væghængt toilet samt indbygningsspots i loftet.

Hyggelig opholdsstue hvor familie og venner kan samles omkring den elegante væghængte Morsø brændeovn. De flotte plankegulve sammen med de glatte hvide vægge skaber en følelse af lys og luftighed, mens plankegulve og småsprossede vinduer tilføjer et strejf af klassisk elegance. Køkken/alrummet er både hyggeligt og funktionelt med sit stilrene lyse køkken. Lyse træbordplader kombineret med alt i hårde hvidevarer som emhætte, keramisk kogeplade med induktion samt opvaskemaskine og køl/frys, understøtter et godt og funktionelt køkken. Der er klinker med gulvvarme i køkkenet, så komforten er også i orden. I forbindelse med køkkenet er der indrettet en hyggelig spiseplads som fungerer både til hverdag og til festlige lejligheder. Denne hyggelige spisestue leder videre ud til den sydvendte have - det perfekte sted for sommeraftener under åben himmel med sol fra morgen til aften.

På første sal finder du et godt repos, hvor skunken er godt udnyttet med fine indbyggede skabe. Herudover er der 2 dejlige soveværelser begge med et godt naturligt lysindfald fra de småspossede vinduer. Soveværelserne byder på synlige hanebånd, der fremhæver boligens karakteristiske træk. Det andet værelse har småsprosset havedør samt fransk altan mod vest, hvor du kan sidde og nyde en kaffe med aftensolen i ansigtet. Udenfor venter den nemme og velanlagte sydvendte have på at blive din private oase - her kan dagene nydes i ro og mag langt fra hverdagens stress. Haven er primært anlagt med græs, lidt staudebede og gamle træer. Langs huset prydes grunden af stokroser. Bagest i haven er der etableret en hyggelig flisebelagt terrasse - perfekt til sommerens grill aftener. Et praktisk værksted giver ekstra opbevaringsmuligheder og/eller plads til hobbyprojekter. Der er en fin indkørsel/p-plads til to biler.

Veddelev er beliggende ca. 4-5 km fra Roskilde Centrum og er kendt for sine skønne naturomgivelser og Roskilde Fjord 1 km. væk. Her er rigtig god mulighed for et aktivt fritidsliv, og er du til sejlads på fjorden er Veddelev Havn også i umiddelbar nærhed. Veddelev er også kendt for Restaurant Vigen, hvor du kan nyde den smukke udsigt til Roskilde Fjord. Roskilde Camping plads ligger i forlængelse af Restaurant Vigen og ud til Vigen Strandpark. Pladsen tilbyder en fantastisk natur og ligger i første række til fjorden og er skrånende, så alle kan nyde godt af udsigten. Der er på pladsen gode fælles faciliteter, mulighed for indkøb og god bespisning i restauranten. Der er desuden god mulighed for leg og boldspil på de åbne arealer og to badebroer til fri afbenyttelse.

Veddelev ligger også tæt på Himmelev med indkøb, motionscenter, skole, SFO og fritidsordninger samt Himmelev Boldklub og Himmelev Gymnastikforening. Skal du med offentlig transport kører bus 203 til og fra Roskilde Station med stop i Veddelev 100 meter fra ejendommen. Så alt i alt et rigtig dejligt sted at bo. Er du blevet mere nysgerrig på denne skønne ejendom, så kom og få en god oplevelse. Kontakt ejendomsmægler Jesper Mandrup direkte på mobil 2020 9898

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.