Havelodden 25, 4000 Roskilde

Indflytningsklar charmerende murermestervilla på 148 etagemeter tæt på centrum

Drømmer du om at flytte ind i en bolig med masser af sjæl og charme, hvor du får kombinationen af det moderne og det originale, skal du tage et nærmere kig på denne skønne bolig.

Med Havelodden 25 som jeres nye adresse kommer hverdagen til at gå sin gang på en rolig og tryg villavej i et rigtig godt kvarter; kun 2 kilometer sydvest for Roskilde Centrum. På grunden rejser en smuk renoveret rødstensvilla sig i tre plan, og de samlede 148 etagemeter giver både plads til børnefamilien og parret, hvor ungerne allerede er fløjet fra reden, eller hvor familieforøgelsen måske først lige skal til at begynde.

Ejendommen er opført i 1937 som en klassisk murermestervilla, der sidenhen er blevet gennemrenoveret med stor respekt for den originale stil og i dag præsenterer sig i perfekt og indflytningsklar stand fra kælder til kvist. Og apropos kælder - så er den blevet omdannet til en fantastisk lækker og lys underetage med egen indgang, 2,40 meter til loftet, gulvvarme overalt og indrettet med klinkebelagt fordelingsgang med indbygningsspots, 2 store brugbare disponible rum i flot boligstandard med egetræsparket på gulvene og dæmpbare indbygningsspots i loftet. Et lækkert badeværelse med klinkegulv og gulvvarme, stor bruseniche afskærmet med elegante glassten samt en integreret vaskesøjle i skabsanordning.

I stueetagen er det især køkken-alrummet og den åbne opholdsstue i forbindelse hertil, der løber med opmærksomheden. Disse skønne lyse rum byder på flotte detaljer i form af plankegulve, franske dobbeltdøre, et tidløst køkken i hvide elementer med alt i hårde hvidevarer samt et elegant dørparti, der åbner op til den hævede træterrasse mod syd/vest opført i 2018; et solrigt "ekstra rum", som helt sikkert vil være i brug i hele sommerhalvåret! Her kan du side og nyde solnedgangen mod vest når der hygges med venner og familie på de gode sommeraftener. Herudover en hyggelig hall/entre med fin plads til sko og overtøj. Herfra en smuk trappe til ejendommens 1. sal.

Ovenpå giver reposen adgang til husets andet badeværelse, der er udført i en flot, rustik stil med lyse marmor fliser, gulvvarme og badekar. Heroppe får I også 2 gode rummelige og charmerende værelser, der begge har loft til kip og synlige hanebåndsspær . Soveværelset har integreret garderobeskab fra væg til væg med skydelåger, mens det andet værelse har en hyggelig hems, hvilket skaber mere luft og plads til leg og hygge. Det vil børnene elske!!!

Også udvendigt tager ejendommen sig godt ud og de charmerende sprossede vinduer er alle udskiftet i 2018. Stor, lækker dobbelt carport på 40 kvm fra 2010, hvor der er monteret lader til el-bilen. I carporten er der også indrettet en praktisk cykelparkering under tag. Herudover et godt udhus, som er anvendeligt til mange formål.

Det hele står omgivet af en dejlig havegrund, primært anlagt med græsplæner og flere solrige terrasser; alt sammen ugenert skærmet bag hækken.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme.

Den hyggelige villavej giver jer en god placering tæt på flere skoler, daginstitutioner og indkøb, så familielivet let kan hænge sammen, og på cykel tager det kun otte minutter at komme op til Roskilde C med Station og gågademiljø - og som prikken over i'et, er der nem tilkørsel til motorvej mod København og Holbæk.

Kom og få et spændende kig - kontakt ejendomsmægler Jesper Mandrup direkte på mobil 2020 9898 for fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.