Bredgade 1, 4000 Roskilde

Liebhaverlejlighed i centrum med tagterrasse, egen P-gård og seperat kælderlejlighed.

EJENDOMMEN
Smuk og historisk ejendom beliggende på en af de attraktive adresser i hjertet af Roskilde, tæt på butikker, gastronomiske oplevelser i midtbyen samt offentlig transport og kulturelle attraktioner.

Straks man passerer det buede indgangsparti til gården, er det en oplevelse i sig selv. Hele ejendommen er blevet totalrenoveret fra kælder til kvist med respekt for de gamle detaljer og byggehåndværk. ALT fremstår derfor i en helt unik stand.

Ejendommen består samlet af:
* "Penthouse lejlighed på 149 kvm i 2 plan
*~ Stor lækker syd/vestvendt tagterrasse på ca. 60 kvm med orangeri
*~ Høj "kælderlejlighed"~ (ej godkendt til beboelse)
*~ Stor lukket flisebelagt gård, delvist overdækket, til parkering (plads til 5-6 biler).

Sælger ejer også erhvervslejligheden i stueplan, som er på 89 kvm. Denne kan tilkøbes således, at man får fuld råderet over hele ejendommen. Der foreligger i øvrigt tilladelse til at omdanne butikslejemålet til en boligenhed.

Kort sagt føles det, som at have sin egen villa i byen.


Se mere beskrivelse på næste side.

PLANLØSNING
Den smukke bolig har egen indgang på 1. sal, hvor der er adgang direkte via trappe fra gården. Man ankommer til lejlighedens klinkebelagte hall, som er dekoreret med en herskabelig originalitet og en meget smuk trappe til 2. salen. Elegant gæstetoilet med flotte rustikke gulvklinker. Du kan ikke undgå at blive imponeret, når du træder ind på de flotte trægulve i stuen - lyset "vælter" ind fra vinduer og dobbeltfløjede terrassedøre i spisestue og køkken. Et imponerende rum med stor opholdsstue, spisestue og elegant åbent "svævende" køkken i et spændende design fra Invita, som er indrettet med alt hvad du kan ønske dig i et køkken og med alt i hårde hvidevarer og naturligvis også Qooker og seperat koldvands hane samt kværn i vasken. Fra køkkenet er der direkte adgang til syd/vest-vendt tagterrasse med orangeri. Her smelter inde- og udeliv sammen og henfører dig til de store tagtavernaer under sydlige himmelstrøg. Det er svært at beskrive stemningen med markiser, krukker, lys og byens hustage som kulisse - det skal opleves!!!

Når du ind i boligens hall og kigger op mod 2. sal, får du et imponerende kig helt op til kippen i ejendommen. Sælger har formået at blotlægge eksisterende spærbjælker og få dem integreret i rumadskillelsen med glas op mod kippen, så lyset heroppe har frit spil. Dette kombineret med flere fjernbetjente Velux tagvinduer, opleves som en etage med magisk lys. Heroppe er der indrettet et hyggeligt værelse med en smuk integreret bogreol der henfører tankerne til privat et "mini-bibliotek". Herudover et lille, men praktisk kontor. Rummeligt og hyggeligt soveværelse med indbyggede garderobeskabe. Fra soveværelset er der direkte adgang til et spabadeværelse med brus, toilet og luksusspa, hvor du kan sidde og nyde udsigten til en mørk stjernehimmel på en kold vinterdag. Alle Velux vinduer i loftet er udstyret med elektrisk solafskærmning, som kan app-styres, ligesom der er mørklægning i soveværelset og lydglas i alle termovinduer.

Komforten er også i orden - der er gulvvarme i begge plan og ejendommen er tilsluttet fjernvarme. Herudover er der både Nilan Genvex friskluftssystem og central støvsuger. Herudover BWT anlæg til blødgøring af brugsvand. Der er 4000L vandtank, der opsamler regnvand fra tagfladerne og forsyner toiletskyl, vaskemaskiner, havevanding og bilvask.

"Kælderlejligheden" er smagsfuldt og hyggeligt indrettet med et lækkert spisekøkken (disp. rum), en god opholds- og TV stue (disp. rum), soveværelse med indbygget skabsvæg (disp rum) og direkte adgang til et dejligt badeværelse med brus og toilet. Herudover et teknikrum. Der er termovinduer overalt og vinduer er over terræn, så der er et fint lysindfald.

SPÆNDENDE INVESTERINGSPOTENTIALE
Sælger ejer også erhvervslejligheden i stueplan, som kan købes. Dette er en unik mulighed for at erhverve en historisk ejendom med gode investeringsmuligheder i en af Roskildes mest eftertragtede områder. Med en blanding af bolig- og erhvervsarealer tilbyder ejendommen spændende indtjeningsmuligheder. Udlejning af boliger, kontorer eller butikker er alle mulige. Airbnb/Short-term rentals: Udlej evt. som ferieboliger, da Roskilde er en populær turistdestination med sine kulturelle og historiske seværdigheder samt den nære beliggenhed til København. Alternativt gennemfør en konvertering af stuelejligheden (p.t. forretningsudlejning) til beboelse (tilladelse foreligger) for at øge ejendommens værdi.

Alt er udført med kompromisløs perfektionisme til fingerspidserne og skal opleves!!!!

Ring direkte til ejendomsmægler Jesper Mandrup på 2020 9898 og få en spændende rundvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.