Lundemarken 1, Himmelev, 4000 Roskilde

Charmerende villa på 175 etagemeter med moderne opdateringer og skøn have.

Forestil dig et hjem, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at skabe en atmosfære af varme og velvære. Denne smukt pudsede villa, opført i 1960 og renoveret af nuværende ejer i 2018/2019, tilbyder netop dette - en perfekt fusion af klassisk charme og moderne bekvemmeligheder.

BOLIGEN
Med sine 140 kvadratmeter boligareal fordelt på et plan med forskudte niveauer plus 35 kvm højloftet og veludstyret kælder/underetage repræsenterer denne ejendom den ideelle ramme for familielivet. Allerede ved ankomsten bydes du velkommen af et klinkebelagt vindfang, der leder ind til en entré med elegant parketgulv.

Herfra åbner hjemmet sig op og inviterer dig indenfor til de smagfuldt indrettede rum. Forældresoveværelset er ikke blot rummeligt; det byder også på en praktisk skabsvæg med skydelåger, der sikrer god plads til garderoben og opbevaring. Badeværelset, som er fra 2019 er intet mindre end en oase af velvære med sin dobbelte bruseniche, væghængt toilet og klinkegulv udstyret med gulvvarme. Og når vi nu er ved badeværelser, er der~ligeledes endnu et badeværelse i denne afdeling af boligen. Dette badeværelse er også fra 2019 og indrettet med bruseniche, toilet og gulvvarme. Fra entreen ledes du videre ind i hjemmets "hjerte", som er et dejligt stort køkken/alrum. Køkkenet er ligeledes fra 2019 og fremstår i et moderne stillistisk design med elegante støvgrønne fronter, står disse meget elegant op mod parketgulvet i sildeben, som er med gulvvarme, sammensætningen gør køkkenet til et varmt samlingspunkt for hele familien. Fra køkkenets dobbelte vinduesdøre har du direkte adgang til terrassen og den vidunderlige have, som uden tvivl vil blive familiens yndlingssted om sommeren.

Spisestuen/alrummet ligger i åben forbindelse med køkkenet og byder på flotte originale parketgulve samt masser af plads til hyggelige middage eller spilaftener med venner og familie. Dette rum står i åben forbindelse til de forskudte niveauer til stue og underetage og 60´er arkitekturen træder her virkelig frem med de smukke trælister som balustrer og gelænder. I forskudt plan 5 trin op fra spisestuen kommer du op til en stor og helt fantastisk opholdsstue, som er "badet" i lys fra de store vinduespartier mod haven - her er virkelig "wow"-effekt og det er et herligt rum, hvor familiehyggen kan nydes året rundt og hvor der er god plads til alle behov. Stuen kan sagtens indeholde både en dagligstue og et kontor/legeområde eller alternativt indrettes med et ekstra værelse.

Derudover rummer huset et hyggeligt kontor/gæsteværelse ligeledes med originalt stavparketgulv. Den forskudte niveauinddeling danner også en fin adgang med 7 trin ned til den højloftede kælder - eller rettere sagt; 'underetagens' to gode disponible rum, begge udstyret med parketgulve og gulvvarme - ideelle som 2 gode disponible rum. Klimaforholdene er optimerede takket være termovinduer over terræn samt mekanisk ventilation for løbende luftudskiftning. Alt i alt en planløsning som opfylder de fleste behov til den moderne børnefamilie uanset børnenes alder. Boligen tilgodeser alle både i forhold til samvær og privatliv.

Under samme tag som boligen, men med separat adgang findes et praktisk vaske- og fyrrum med fjernvarmeanlæg, hvor der også er mulighed for opbevaring eller et lille værksted.

HAVEN & OMRÅDET
Udenfor venter den lukkede syd/vest vendte have på at blive din private oase. Med både shelter, nedgravet trampolin, bålplads samt en overdådig overdækket terrasse lover haven utallige timer fyldt med leg, afslapning og socialt samvær udendørs. Herudover også en fin lille overdækning til cykelparkering. Flisebelagt indkørsel med el-lader til bil, som kan overtages efter aftale.

Ejendommen ligger desuden perfekt placeret i et meget roligt og tæt på grønne områder og med 10 min. gang til Roskilde Fjord.~Her er altså masser af muligheder for gode gå-, løbe- og cykelture i fantastisk natur. I hverdagen bliver du glad for kort rækkevidde til offentlig transport, indkøbsmuligheder, skole, gymnasium, idræt og fritidsfaciliteter. Og skulle trangen til strandliv melde sig, kan Vigen Strandpark nås på cykel på bare ti minutter. Her kan du bade fra badebro, lege med børnene på de store grønne områder og spise på Restaurant Vigen, mens du nyder udsigten til fjorden.

EJENDOMMENS HISTORIE - DET SIGER SÆLGER SELV:
Vi er ejere nr. 2 af Lundemarken 1 siden opførelsen i 1960, og da vi overtog det i slutningen af 2018, trængte det til en kærlig omgang. Vi faldt for sjælen i huset, det skønne lys og nærheden til fjord og skov, og var sikre på, at vi ville istandsætte det med respekt for den stil og stemning, huset allerede havde. Vi har derfor bibeholdt en del af den oprindelige 60'er/70'er stil og tilføjet det et moderne touch samtidig med, at vi har opgraderet huset ift. energi og (inde)klima væsentligt. Vi har især haft fokus på de store ting, herunder:

- Nyt tag og skotrende
- Nye vinduer og døre fra Rationel med 2-lags energiruder
- Efterisolering på loftet
- Efterisolering af alle ydermure med bats inkl. mur under terræn i underetagen (kælder)
- Hele facaden er pudset
- Sænket gulv og indlagt radonspærre og gulvvarme i underetagen (kælder)
- Etableret mekanisk udluftning i underetagen
- Alle vægge indendørs er fuldspartlet og malet
- Gennemgang af el og udskiftning af stikkontakter. Inklusiv nye stik i loft til højttalere
- Trukket ledning til højhastighedsinternet (COAX)
(Der indlagt Fiber i vejen, som kan graves til hus uden beregning gennem Norlys)
- Nyt (Reform) køkken inkl. sildebenstrægulv med gulvvarme (tidligere betongulv/linoleum i køkken)
- Alle originale gulve er slebet og oliebehandlet
- Væg flyttet i gang og dør blændet
- Værelsesvæg etableret
- 2 nye badeværelser inkl. gulvvarme. Stort badeværelse med dobbeltbrus og vægophængt toilet
- Nyt indgangsparti inkl. gulvvarme (bibehold 60'er stil i mellemgang)
- Fjernet gammel brændeovn i køkken/alrum - kan nemt genetableres, da skorsten er bibeholdt.

Udendørs:
- Flyttet indkørsel og lavet parkeringsplads ved hoveddøren
- Etableret cykelskur foran huset
- Carport er omdannet til overdækket terrasse, som forlænger brug af haven gennem året
- Nedgravet trampolin
- Hegn opsat
- Stikbrønd blændet og rottespærre opsat i kloak (gennemgås årligt af Kiltin)
- Birketræer fældet (pga. allergi) samt generel rydning i haven (mere plads med større plæne)
- Etableret shelter/hobbithus i haven med plads til fem overnattende og ovenlysvindue med kig til himmel og trætoppe
- Opsat ladeboks med egen fase til elbil.

FREMVISNING:
Tag familien med - kom ud og få en spændende boligoplevelse - ring direkte til ejendomsmægler Jesper Mandrup på mobil 2020 9898 en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.