Poppelvang 7, Østrup, 3670 Veksø Sjælland

Lækkert Indflytningsklart hus på 129 etagemeter med stille og ugenert beliggenhed.

Poppelvang er en del af et fredeligt og roligt fritidshusområde, hvor mange har valgt at bo året rundt pga. den centrale beliggenhed. Der er derfor liv og aktivitet hele året rundt og der hentes også affald i vintermånederne ligesom der også ryddes sne på vejene.

Velkommen til Poppelvang 7 - et skønt muret fritidshus i en god kvalitet med en dejlig stor, nem og helt privat grund på lige under 2.600 kvm, som primært er anlagt med græsplæne og store træer i skellet til naboer. Her kommer rådyr og andet vildt fra tid til anden ind i aften skumringen og skaber lidt underholdning.

Mod syd er der anlagt en dejlig stor terrasse, hvor solen stort set kan nydes hele dagen. Sælger har også opført en herlig overdækket terrasse i forlængelse af udhuset, hvor du kan sidde og nyde aftensolen gå ned på de lune sommeraftener. og have tag over hovedet når duggen falder.

Du får 129 velindrettede kvm til - Så du får du god plads!
Boligen er indrettet med indgangsparti/entre med adgang til en tilbygning (registreret som udhus) med godt "værelse/kontor", hvorfra der er adgang til et praktisk bryggers med varmepumpe, god skabsplads og vaskefaciliteter. I 2014 er der lavet et lækkert badeværelse med flisegulv, gulvvarme og en glasafskærmet bruseniche. Husets "hjerte" er et dejligt stort køkken/alrum, som er indrettet med et køkken i u-form med alt i hårde hvidevarer, masser af skabe og godbordplads. For enden af køkkenet er der indrettet en hyggelig lille "cafeplads", hvor også gæster elsker at sidde med et glas vin mens der laves mad. Herudover en hyggestue overfor køkkenet samt en stor rummelig spisestue med glasfacade mod haven med herlig udsigt og adgang til terrassen. Der er rigtig god plads her i spisestuen, hvor der kan nemt dækkes op til mange gæster. I den tilstødende stue er der indrettet en meget hyggelig dagligstue/tv-stue samt en kontorplads. Her er vinduespartier hele vejen rundt, så lyset og naturen har uhindret adgang.

Ejendommen opvarmes med en kombination af varmepumpe og pilleovn. Sælger har i 2017 fået installeret en moderne og virkelig effektiv pilleovn, som kan betjenes og fjernstyres via mobil´en, så der f.eks. kan tændes op ude fra. Du får altså en fremtidssikret og billig opvarmning af ejendommen. Her skal det også nævnes at sælger har fået loftet efterisoleret med papiruld.

Til huset hører også en carport med plads til 2 biler i forlængelse af hinanden. Ved siden af carporten er der et godt isoleret udhus til værksted, cykler, fritidsudstyr, haveredskaber m.v. Der er masser af krafstik i udhuset og der er derfor også forberedt til nemt at kunne sætte el-lader til bil op i carporten.

Nærområdet byder på fredelig og storstået natur med åbne marker, åløb og søer. Så er du til fritidsaktiviteter med fiskeri, cykling, mountainbike eller gåture, er der rigtig gode muligheder i området. Den naturskønne beliggenhed er kun 30 minutter fra København og 15-20 minutter fra Roskilde med mange spændende aktiviteter hen over sommeren bla. på Roskilde havn i Byparken og på dyrskuepladsen. Der er indkøb tæt på i Gundsømagle. Der er også offentlig transportmuligheder (Bus) tæt på.

En skøn fritidsbolig til jer, der drømmer om en "helårsbolig", som er billig i drift eller blot som fritidshus med en nem og bekvem "get-away" hele året rundt . Er du pensionist, skal du kun have ejet ejendommen 1 år for at må bo i huset året rundt. .

Kom og oplev stilheden, stemningen og hyggen - Det er en rigtig fin boligoplevelse. Kontakt ejendomsmægler Jesper Mandrup direkte på mobil 2020 9898 for en fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.